Konceptet

Om monetiz

MONETIZ er en revolutionerende måde at få ny læring på. Ved hjælp af vores eksperter har du mulighed for at få ny viden, når det passer dig.

I samarbejde med flere eksperter har vi samlet de bedste online-kurser, som kan være med til at vækste netop din forretning.

Vores mål er at blive Danmarks førende udbyder af e-læring. Derfor er vi i konstant udvikling og sørger altid for at tilføje nye og relevante kurser.

Derfor skal I vælge MONETIZ

Kompetenceudvikling af medarbejder

Kompetenceudvikling af dine medarbejdere fører til gladere, dygtigere og mere produktive medarbejdere, som føler sig værdsat.

Bedste vilkår for læring

Indlæringsprocessen varierer hos medarbejdere. Med vores kurser kan dine medarbejdere lære i deres eget tempo og gense kurser efter behov.

Bliv undervist af eksperter

Vores undervisere har en livslang erfaring indenfor netop deres felt. De har hjulpet hundredvis af virksomheder med at opnå succes ved hjælp af deres kendskab til markedet. Gennem vores platform får du adgang til deres unikke viden, så du kan få succes med din virksomhed.

Spar penge

Traditionel undervisning er ofte forbundet med høje omkostninger, og at du skal hive dine ansatte ud af driften. Få adgang til vores kursusplatform med en lang række kurser for en brøkdel af, hvad ét enkelt kursus normalt vil koste din virksomhed.

Spar tid

Traditionel undervisning kræver at dine medarbejdere er fysisk til stede for at få udbytte af undervisningen. Med onlinekurser kan dine medarbejdere udvikle sine kompetencer uafhængigt af tid, rum og sted.

Adgang til data

Monitorer udviklingsniveauet i din virksomhed og få et overblik over dine medarbejderes kompetenceudvikling. Find jeres styrker og svagheder gennem data.

Vores kurser

Vores kurser er udviklet til erhvervslivet og den virkelige verden. Kurserne indeholder derfor konkrete teknikker og værktøjer, som kan anvendes i det daglige arbejde.

Vores mål er at være din online læringspartner og styrke dine medarbejderes kompetencer gennem spændende og involverende kurser. Kurserne er opdelt i korte kapitler, hvilket gør det nemt og overskueligt at inkorporere i en travl hverdag.

Med vores online kurser kan du give dine medarbejdere muligheden for at udvikle deres kompetencer på en fleksibel, billig og nem måde.

Styrk din bundlinje, fasthold dine medarbejdere gennem øget arbejdsglæde og styrk jeres læringsniveau ved hjælp af vores online kurser.

Kursus kategorier

Forretningsudvikling

Markedet udvikler sig konstant, men er det samme gældende for din virksomhed? Nogle gange gange skal man tillade sig at drømme stort og bevæge sig ud af sin comfortzone. I denne kategori fortæller succesfulde iværksættere om deres rejse og deler ud af deres erfaringer.

Salg

Salg kan være en hård nød at knække, men er samtidig fundamentalt for at din virksomhed har succes. Salg af produkter og ydelser er det, der får din virksomhed til at løbe rundt. Det er samtidig også noget af det, som skaber udfordringer i mange virksomheder. I vores salgskurser får du nye salgsteknikker og inspiration til, hvordan du kan nytænke salg i din virksomhed.

Markedsføring

Ønsker du at skille dig ud fra mængden og styrke din virksomheds brand med den nyeste viden indenfor sociale medier? Med vores kurser kan du give dine medarbejdere kompetencer inden for PR, content creation, annoncering og meget mere.

Ledelse

Vil du blive en bedre leder og blive inspireret af personer med mange års erfaring? Vi går i dybden med forskellige ledelsesstile, redskaber og værktøjer til ledelse og erfaringer fra det virkelige liv.

Trivsel

Et godt arbejdsmiljø fører til øget performance, færre sygedage og medarbejdere, der bliver hos dig i længere tid. Med vores kurser får du konkrete råd til, hvordan du kan sikre dig, at dine medarbejdere er glade for at komme på arbejde hver dag.       Det er noget, der kan ses på bundlinjen.

Kurser der skaber værdi

Vi har altid fingeren på pulsen og lytter til vores kunder. Hvis du har forslag til kurser, som ikke allerede findes på platformen, kan du altid kontakte os. Vores kurser skal give værdi for din virksomhed, og derfor lytter vi til dig.

ADGANG TIL ALLE KURSER 24/7 - LIGE VED HÅNDEN

Træn dine medarbejdere, når det passer ind i deres kalender

Modsat fysiske kurser, kan alle MONETIZ-kurser tilgås 24/7, lige når det passer ind i kalenderen.

Du kan tilgå vores platform fra din smartphone, tablet eller computer, hvilket gør at dine medarbejdere altid kan udvikle deres kompetencer – også derhjemme.

NEMT - PRAKTISK - FLEKSIBELT

Opsætning

Vores system kræver kun få informationer, for at man kan være i gang i løbet af en time.

Derefter har man al den træning, man har behov for, lige ved hånden.

Om det er på din PC, mobil eller tablet, så er din træning altid med dig.

Med vores korte opsætning, kan du komme i gang med det samme.

Kom nemt og hurtigt igang

Step 1

Vælg en administrator for din virksomhed

Step 2

Send os navn og e-mail på dine medarbejdere

Step 3

Dine medarbejdere er nu klar til at udfolde deres potentiale

Tilmelding eller spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe og give dig den bedste rådgivning og service. Kontakt os på

+45 39 39 31 30 eller kontakt@monetiz.dk

Telefonerne er åbne mandag – fredag fra kl. 8 – 20. Du kan også indtaste dine kontaktdetaljer herunder, så kontakter vi dig.

Scroll til toppen

Søg blandt vores kurser