Konceptet

KURSER PÅ MONETIZ

Vi udvikler løbende nyt og spændende undervisningsmateriale med førende eksperter, så du kan blive inspireret og få succes med din virksomhed.
0 +
kurser
0 +
kapitler gns. pr. kursus​
0 +
minutter i gns. pr. kapitel​

MONETIZ-ideen

MONETIZ er blevet sat i verden for at hjælpe iværksættere og virksomheder med at få succes. Vi har lavet en online værktøjskasse med al den viden, du har brug for, for at få din virksomhed til at vokse. 

Som medlem hos MONETIZ får du og dine medarbejdere FRI adgang til vores voksende database af kvalitetssikrede online-kurser.

Om du er et lille start-up med to ansatte eller et større firma med 100 medarbejdere er faktisk ikke så vigtigt: vores videoer henvender sig nemlig både til små og store virksomheder.

Hjælp til de små

Hvis du er nyopstartet eller din virksomhed stadig befinder sig i opstartsfasen, så tilbyder vi en lang række videoer, som giver dig det bedste udgangspunkt. Vi har blandt andet guides til hvordan du lander dit første store salg, hvordan du hyrer din første medarbejde og hvordan du skaber en sund og solid økonomi i virksomhedens første leveår.

Hjælp til de store

Selvom du er indehaver af en større og veletableret virksomhed, garanterer vi dig, at vi har masser at tilbyde. Man kan som virksomhed ende i en position, hvor man holder sig til det man kender. Vi har samlet eksperter inden for forskellige nicher, som giver dig det nyeste og mest opdaterede undervisningsmateriale inden for forretningsverden. Som abonnent hos Monetiz kan du til eksempel lære mere om PR eller hvordan du udbygger din virksomhed med abonnements løsninger.

Inspiration fra de bedste

Lad dig blive inspireret og motiveret af vores dygtige eksperter, som vil tage dig med på en selvudviklende rejse, hvor du hvor du får et sjældent indblik i alle deres tips, tricks og mange års erfaring fra forretningslivet. 

Hvorfor vælge Monetiz

Scroll til toppen

Søg blandt vores kurser